Tuinkriebels Vrieselhof Oelegem

Tuinkriebels Vrieselhof Oelegem

Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei staan wij met een mooie stand op de Tuinkriebels in het Vrieselhof in Oelegem.
De jaarlijkse plantenmarkt en tuinbeurs is intussen een referentie bij de liefhebbers. 10 jaar al staat Tuinkriebels garant voor veel planten en gedeelde passie voor de hof. Tijdens de jubileumeditie staan eetbare planten en bloemen in de kijker. 


Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei 2022 vind je op Tuinkriebels heel wat inspiratie over ‘eetbare planten en bloemen’. Kenners geven er graag raad en insider-tips terwijl je planten ontdekt, keurt of koopt. Tuinoogsten proeven en genieten van ambachtelijke brouwsels in het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof in Oelegem (Ranst) horen daar uiteraard ook bij.

In deze gastvrije omgeving, middenin een unieke natuur, ontmoeten kwekers en liefhebbers elkaar rechtstreeks. Rond het kasteel, langs de vijver en onder de bomen vind je niet alleen planten, zaden, bloembollen, moestuinoogst, tuingereedschap en iets lekkers. De standhouders delen er ook graag hun ervaringen bij de planten, struiken, bomen,… die ze verkopen.


Tuinkriebels verwelkomt je tussen 10u en 18u in het provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem).
Voor de toegangsprijs van vijf euro valt er waanzinnig veel te beleven. Voor iedereen is daarbij het gebruik van de parking en plantencrèche (bewaren van jouw plantjes terwijl je shopt) inbegrepen. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis binnen.
4-04-2022